KAOS etsii projektikoordinaattoria

Kääntäjien ammattiosasto KAOS ry. etsii

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa syksyllä 2022 ja jatkuu 9 kuukauden ajan vuoden 2023 keväälle.

Projektikoordinaattorin tehtävänä on perustaa ja hallinnoida kirjallisuuden kääntäjien yhteistyöpiirejä Taiken korona-avustuksella rahoitettavassa hankkeessa. Yhteistyöpiirien tarkoituksena on suomentajien ammatillisen osaamisen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen sekä vastikään alalle tulleiden suomentajien tukeminen koronapandemian aiheuttaman eristyneisyyden jälkeen. Tehtävään kuuluu myös yleisölle avoimen päätöstapahtuman järjestäminen.

Tehtävä edellyttää kirjallisuuden käännösalan tuntemusta, oma-aloitteista organisointikykyä, ammatillista verkostoitumista sekä budjetoinnin ja palkanmaksun hallintaa. Rahoituksen ehtojen mukaisesti etusija on ammattitaiteilijoilla.

Projektikoordinaattorin työaika on yksi päivä viikossa ja palkka 20 % Journalistiliiton työehtosopimuksen mukaisen palkkaryhmä I:n vähimmäispalkasta.

Tehtävän hakuaika päättyy 31.5. Tiedustelut ja hakemukset pyydetään ystävällisesti lähettämään osoitteeseen puheenjohtaja [miuku] kaos.fi .