Laukaan kääntäjäpäivät

Laukaan kääntäjäpäivät ovat kahden vuoden välein Laukaassa Keski-Suomessa pidettävä kirjallisuuden kääntäjien kesäinen kurssi- ja kokoustapahtuma. Vuoden 2023 kääntäjäpäivät järjestetään 12.-15.8.

Alustava ja ei-sitova ilmoittautuminen on jo avattu KAOSin jäsenille. Muille kuin jäsenille ilmoittautuminen avataan maanantaina 1.5. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kääntäjäpäivät alkavat lounasaikaan lauantaina 12.8. ja päättyvät iltapäivällä tiistaina 15.8. Ohjelma, majoitus ja ruokailut järjestetään Multamäen leirikeskuksessa Peurunkajärven rannalla Laukaassa. Majoitus on leirikeskustasoisissa huoneissa tai alueella sijaitsevissa erillisissä mökeissä.

Päivien teema on “Käännös muuttuvassa maailmassa”, ja tarkka ohjelma varmistuu myöhemmin. Päivien taiteellisena johtajana toimii suomentaja, kustannustoimittaja Alice Martin. Ohjelmaan sisältyy työpajoja, harjoituksia, luentoja, yleisötilaisuus Laukaan kirjastossa sekä rentoa ja mukavaa kollegiaalista yhdessäoloa.

Osallistumismaksu 200 euroa kattaa ohjelman, majoituksen ja täysihoidon päivien aikana. Kuljetus Jyväskylän ja Laukaan välillä järjestetään tarvittaessa, ja pitkämatkalaisille pyritään järjestelemään kimppakyytejä.

Ilmoittautumiset linkistä:

https://forms.gle/1omDwCpRw3eez7Rz7

Tiedustelut osoitteeseen ilmoittautumiset [at] kaos.fi .

Tervetuloa kaikille, ja toivottavasti tapaamisiin elokuisessa Laukaassa!