Kirjallisuuden kääntäjien yhteistyöpiirit

Kirjallisuuden kääntäjä, hae mukaan kirjallisuuden kääntäjien yhteistyöpiireihin!


KAOS ry. perustaa ammattimaisille kirjallisuuden kääntäjille yhteistyöpiirejä, joiden tarkoituksena on tuoda yhteen alalle vastikään tulleita ja alalla jo pidempään toimineita kirjallisuuden kääntäjiä sekä tarjota vertaistukea, ammatillista verkostoitumista ja ateljeekritiikkiä.

Ryhmiä muodostetaan tarpeen mukaan ja ne toimivat työpajojen tapaan. Tapaamisia on noin kerran kuussa joko kasvotusten tai etäyhteyksin, ja lisäksi järjestetään kaikkien ryhmien yhteinen ”talvileiri” Villa Christinessä Raaseporin Tenholassa ma–ke 30.1.–1.2.


Hanke käynnistyy lokakuussa 2022 ja kestää huhtikuuhun 2023. Hakuaika päättyy maanantaina 3.10. Hakeminen ja lisätiedot:
https://forms.gle/xyzWmH9FMDKsfmLS7

Osallistuminen on ilmaista. Mukaan voi hakea myös ryhmän vetäjäksi, ja vetäjän tehtävästä maksetaan palkkio.

Lisätietoja hankkeen koordinaattorilta Riina Vuokolta: riina.vuokko [miuku] kaos.fi